NO
Hjem > Tooway Satelitt Bredbånd

Tooway Satelitt Bredbånd

Bredbånd via satelitt gir deg tilgang til internett uten behov for bakkenett. Fiberkabler eller telefonlinjer er ikke nødvendig, du kan altså få tilgang også i strøk som normalt har problematisk internettilgang. Dette kan være på hytta eller i områder hvor bakkenettet ikke er utbygd på grunn av geografiske hindringer. Nå kan du få tilgang til nettet luftveien via satelitter.

Slik fungerer bredbånd via satelitt

Internettilgang uten bakkenett betyr at signalene sendes via luftrommet, på samme måte som et mobilt nettverk. Du er avhengig av at området har telefon- eller fibernett tilgjengelig. Dine utgående signaler sendes direkte til en satelitt via en parabolantenne. Deretter mottas de av internettleveandøren din, som sender signalene videre til mottakeren. Hastigheten på signalene i dette systemet ligger på rundt 20 Mpbs for nedlasting og rundt 6 Mpbs for opplasting.

Signalene i denne type bredbånd går via en såkalt GEO-satelitt (KA-satelitt), som er plassert over ekvator. Dette kalles toveis-signaler, det betyr at opplasting og nedlasting av data foregår på ett og samme sted. Tidligere satelittsystemer brukte to forskjellige steder for opp- og nedlasting, noe som førte til lav hastighet på nettet og problemer spesielt knyttet til nedlasting. Hindringer som bremser opp signalene unngår vi med det nye, toveis-systemet. Dagens GEO-satelitter sender våre data ut som stråler til flere steder på samme tid. Til forskjell fra tidligere systemer gjør dette at vi nå får rask og effektiv tilgang til ønsket informasjon.

Tilgang til satelitt bredbånd krever kun at du har en parabolantenne, samt et modem fra din internettleverandør.

Tooway drifter bredbåndsløsninger via satelitt over hele Norge, løsninger som passer de aller fleste.

En løsning fra Eutelsat

RASKT

Satellittbredbånd rett hjem til deg

FOR ALLE

Fleksible priser for enhver lommebok

OVERALT

Tilgjengelig overalt i Norge, uansett hvor du bor

Enkelt

Du trenger bare å koble satellittmodemet til datamaskinen!

Slik fungerer Internett via satellitt, Bredbånd via satellitt, Et alternativ til ADSL, Internett i områder uten dekning, Internett på hytta, Økonomisk støtte til Internett, Tooway Satelitt Bredbånd, Bredbånd Norge, Bredband via parabol, Internett via parabol, Satellitt internett.