NO
Hjem > Oppdag Internett via satellitt > Høy hastighet

Høy hastighet

Enkelt, raskt og praktisk Internett-abonnement

satellite Høy hastighet betyr høy kapasitet til å overføre data, lyd, tale og bilder og er synonymt med brukervennlig Internett. Det gjør at du raskt og enkelt får tilgang til de utallige mulighetene som finnes på “world-wide web”; e-post- og dokumentutveksling, chat, webcam-samtaler, tilgang til millioner av nettsteder, netthandel, nettbank, mulighet til å se bilder, filmer, klipp, videoer og TV-programmer, osv.

 

Filmer kan lastes ned på bare noen minutter!

video En bredbåndstilkobling på 6 mbps* (megabit per sekund) gjør at du kan laste ned en sang på bare 5–6 sekunder, et videoklipp på under 30 sekunder og en to timer lang film på bare et kvarter, eller på en time om den er i HD-format (High Definition).*Mbps: Megabit per sekund er måleenheten for den teoretiske hastigheten for dataoverføring mellom Internett og en datamaskin. Den tilsvarer antallet informasjonsenheter (bit) som overføres per sekund, og måles i millioner (mbps).

 

3,3 millioner britiske eiendommer “utestengt fra nettet”

map Selv om Storbritannia nå i stor grad er dekket av ADSL*, viser undersøkelser at det fortsatt er 3,3 millioner britiske eiendommer som ikke kan få bredbånd, eller som bare kan få en tjeneste med hastighet under 2 mbps**. Disse eiendommene er dermed utestengt fra dette høyhastighetsnettverket. 3,3 millioner eiendommer uten tilgang til et nettverk som har blitt uunværlig for å kunne få tilgang til informasjon og holde kontakten med andre og med hele verden: Internett. Løsningen er Tooway.*Asymmetric Digital Subscriber Line (ADSL) er en digital kommunikasjonsteknologi som bruker en telefonlinje til å sende og motta digitale data.
**Basert på OFCOM-data publisert i juni 2012. 

 

En løsning fra himmelen!

internet Tooway er en tjeneste for satellittbredbånd som er tilgjengelig “overalt og for alle”. Den tilbyr nedlastingshastigheter på 20 mbps og opplastingshastigheter på 6 mbps, noe som i høy grad tilsvarer hastighetene du får med ADSL. Med denne tjenesten kan husstander som ikke tidligere kunne koble seg til Internett, få muligheten til det, uansett hvor de bor. Det digitale skillet er historie, takket være Tooway. Nå kan alle få bredbåndstilgang. Du trenger ingen telefonlinje, og heller ingen programvare må installeres. En enkel parabolantenne og et modem koblet til datamaskinen er alt du trenger for å komme deg på nett. Du trenger ikke lenger være et offer for det digitale skillet eller avstengt fra omverdenen.

.

En løsning fra Eutelsat

RASKT

Satellittbredbånd rett hjem til deg

FOR ALLE

Fleksible priser for enhver lommebok

OVERALT

Tilgjengelig overalt i Norge, uansett hvor du bor

Enkelt

Du trenger bare å koble satellittmodemet til datamaskinen!

Slik fungerer Internett via satellitt, Bredbånd via satellitt, Et alternativ til ADSL, Internett i områder uten dekning, Internett på hytta, Økonomisk støtte til Internett, Tooway Satelitt Bredbånd, Bredbånd Norge, Bredband via parabol, Internett via parabol, Satellitt internett.