NO
Hjem > Oppdag Internett via satellitt

Tooway

HVORFOR SATELLITTBREDBÅND

SATELLITTEN
Tooway er høyhastighetsinternett via satellitt.
Vår satellitt KA-SAT tilbyr internett-tilgang som har en høy grad av pålitelighet, kvalitet, sikkerhet og tilgjengelighet i hele Europa, blant annet på «ikke sted»-områder som ikke betjenes av landsnettverk, for eksempel ADSL.

KA-SAT er den første europeiske satellitten designet eksklusivt for internett.
Den tilbyr forbindelser med nedlastingshastigheter på 22 Mbps* og opplastingshastigheter på 6 Mbps, i stor grad tilsvarende ytelsen til ADSL, for boliger som ikke kan kobles til internett uansett hvor de befinner seg. Det digitale skillet er over, takket være Tooway.

HVORFOR TOOWAY?
Internett via satellitt tilbyr flere fordeler både for private og bedrifter.

Det er raskt.
Med en hastighet på inntil 22 Mbps for nedlasting og inntil 6 for opplasting, gir Tooway gir deg muligheten for virkelig å nyte internettforbindelse med høy hastighet. Preget av sin kapasitet til å overføre data, lyd, tale og bilder, er høyhastighet synonymt med brukervennlig internett. Det gir mulighet for rask og enkel tilgang til de utallige mulighetene som tilbys av «world-wide web»: e-post eller dokumentutveksling, chat, nettkamerasamtaler, surfing på millioner av nettsteder, onlinekjøp, banktjenester, vise bilder, filmer, klipp, videoer eller TV-programmer osv.

Det er overalt.
Takket være vår teknologi kommer signalet fra rommet, så du trenger ikke noen fast linje. Derfor er Tooway tilgjengelig over hele Slovakia. Uansett hvor du er, på fjellet eller på landet eller i utkanten av en by med lav servicekvalitet, har du Tooway som kan tilby en høykvalitets-internettforbindelse.

Det er lett.
Ingen behov for telefonlinje og ingen ekstra programvare å installere. En enkelt parabolantenne og et modem koblet til datamaskinen er alt du trenger for å koble til nettet, og du behøver ikke lenger være et offer av det digitale skillet, eller avskåret fra verden. Du kan installere Tooway selv eller få hjelp av en faginstallatør.

Tooway er pålitelig.
Tooway er internettløsningen via satellitt levert av Eutelsat, verdensledende selskap innen telekommunikasjon via satellittindustrien. Mer enn 190 000 kunder over hele Europa abonnerer på Tooway for endelig å kunne få tilgang til bredbåndsinternett.

IKKE NØL
Velg pakken som passer best til dine behov og be om en oppringing. Våre salgsoperatører vil gi deg alle nødvendige detaljer og deretter gjennomføre en bestilling på Tooway-settet.

 

* Mbps: Megabits per sekund er måleenheten for den teoretiske hastigheten av dataoverføring mellom internettet og en datamaskin. Det tilsvarer antallet informasjonsenheter (biter) som overføres per sekund, og måles i millioner (Mbps).

En løsning fra Eutelsat

RASKT

Satellittbredbånd rett hjem til deg

FOR ALLE

Fleksible priser for enhver lommebok

OVERALT

Tilgjengelig overalt i Norge, uansett hvor du bor

Enkelt

Du trenger bare å koble satellittmodemet til datamaskinen!

Slik fungerer Internett via satellitt, Bredbånd via satellitt, Et alternativ til ADSL, Internett i områder uten dekning, Internett på hytta, Økonomisk støtte til Internett, Tooway Satelitt Bredbånd, Bredbånd Norge, Bredband via parabol, Internett via parabol, Satellitt internett.