NO
Hjem > Oppdag Internett via satellitt

Tooway

bredbånd overalt!

Tooway er Eutelsats tjeneste for satellittbredbånd. Den nye KA-SAT-satellitten med flere stråler ble lansert i slutten av 2010 og brukes til sending og mottak av data. Det kreves derfor ingen eksisterende telefonlinje med Tooway. KA-SAT er den første europeiske satellitten som er utviklet eksklusivt for satellittbredbånd med Ka-båndet.

KA-SAT-satellittens informasjonsnøyaktighet og overføringskapasitet er mye bedre enn forgjengernes.* Den gir bredbåndstilgang i hele Norge, også i områder som ikke er dekket av bakkeforbindelser, for eksempel ADSL, og har høy pålitelighet, kvalitet, sikkerhet og tilgjengelighet.
*Ka-båndet består av høyere frekvenser enn Ku-båndet som tidligere ble brukt i satellittsystemer for TV-kringkasting.Satellitt-TV-sendinger opererer i Ku-båndet med satellitter som dekker store geografiske områder.KA-SAT-satellitten er optimalisert for interaktive tjenester med smale stråler. Frekvensene kan dermed brukes om igjen, og båndet kan brukes på en mer kostnadseffektiv måte.

Tooway er en forbrukerløsning for høyhastighets Internett-tilgang. Alt du trenger for å kunne koble deg til Internett via Tooway er en parabolantenne og et modem koblet til datamaskinen. International Commission for the Protection against Non-Ionizing Radiation (ICNIRP) har også indikert at signaler i KA-båndet ikke utgjør noen helsefare. En stråle sendes og mottas med samme styrke som en mobiltelefon (2 watt), og den befinner seg dessuten utendørs.

KA-SAT

  • Den første europeiske satellitten som er utviklet eksklusivt for Internett.
  • Fordeler:
    1. Når Ka-båndet kombineres med flerstråleteknologien, blir satellittens totale kapasitet 30 ganger høyere enn tradisjonelle satellitter (dekningsbilde med 82 spotter). Hver spot har en diameter på 250 km. Dvs. at 8 KA-SAT-stråler dekker hele Norge.
    2. Ka-båndet er faktisk mye mer konsentrert enn Ku-båndet og sender derfor en mer konsentrert informasjonsmengde gjennom smalere stråler.
    3. Antallet mulige tilkoblinger (eller abonnementer) er derfor høyere for én enkelt satellitt, slik at prisen til sluttbrukeren blir redusert betydelig.

.

En løsning fra Eutelsat

TOOWAY
har pakker som passer for alle

TOOWAY 10 - 10 GB data
TOOWAY 25 - 25 GB data
TOOWAY 40 - 40 GB data
TOOWAY Extra - 40+60 GB data
TOOWAY Infinite - Ubegrenset bruk
TOOWAY Easy - Etter dag , uke eller måned
TOOWAY Business - opptil 200 GB data
Forbrukskalkulator
Test av Internett-hastighet
Telefon
Tooway-montører

RASKT

Satellittbredbånd rett hjem til deg

FOR ALLE

Fleksible priser for enhver lommebok

OVERALT

Tilgjengelig overalt i Norge, uansett hvor du bor

Enkelt

Du trenger bare å koble satellittmodemet til datamaskinen!

Slik fungerer Internett via satellitt, Bredbånd via satellitt, Et alternativ til ADSL, Internett i områder uten dekning, Internett på hytta, Økonomisk støtte til Internett, Tooway Satelitt Bredbånd, Bredbånd Norge, Bredband via parabol, Internett via parabol, Satellitt internett.