NO
Hjem > Med bredbånd Norge er vi on-line over hele landet

Med bredbånd Norge er vi on-line over hele landet

Høye fjell og dype daler gjør at vi nordmenn er kjent med kommunikasjonsproblemer. Benytter vi oss derimot av bredbånd i Norge, via satellitt, kan vi nå holde oss on-line uansett hvor vi befinner oss. Flere og flere jobber hjemmefra, og vi tar gjerne med oss jobben på hytta eller til sjøs. Bredbånd i Norge via satellitt sørger for full dekning på fjorden og på fjellet.

Ved hjelp av moderne teknologi kan vi både laste opp og ned med høy hastighet. Vi får pålitelig tilgang selv i grisgrendte strøk. Denne formen for internettløsning er ikke avhengige av noen form for bakkeforbindelse. Signalene fra satellittene finner oss med en presisjon som overgår all tidligere teknologi. Denne formen for bredbånd gir oss nyhetene klart og presist i områder hvor vi tidligere var isolerte fra resten av verden.

Nye satellitter har løst problemet

Har du et modem og en parabolantenne kan du motta signaler fra KA-SAT-satellitten. Denne satellitten er skreddersydd for formidling av interaktive tjenester. Den sender og mottar signaler med samme styrke som en mobiltelefon. Med den nye fler-stråleteknologien, er KA-SATs kapasitet 3 ganger høyere enn tidligere satellitter. Den gir 100 % dekning av bredbånd i Norge, inkludert dype fjorder og trange daler.

Det nye KA-båndet sender signaler med høyere frekvens enn det gamle KU-båndet, dermed er KA-båndet mye mer effektivt og kan behandle mer informasjon fortløpende. Denne teknologien gir større pålitelighet, noe som også kommer kundene til gode. Bredbånd i Norge, via parabol, gir oss sikker og hurtig nettilgang fra Lindesnes til Nordkapp.

Velger vi satellittbredbånd fra Tooway er vi ikke avhengig av tidligere anlagte telefonlinjer, hele systemet fungerer luftveien. Alt vi trenger for å ta i bruk tjenestene fra Tooway er en parabolantenne og et modem. Tooway tilhører Eutelsats og opererer innenfor de gjeldende forskrifter satt av International Commision for the Protection against Non-Ionizing Radiation (ICNIRP).

En løsning fra Eutelsat

RASKT

Satellittbredbånd rett hjem til deg

FOR ALLE

Fleksible priser for enhver lommebok

OVERALT

Tilgjengelig overalt i Norge, uansett hvor du bor

Enkelt

Du trenger bare å koble satellittmodemet til datamaskinen!

Slik fungerer Internett via satellitt, Bredbånd via satellitt, Et alternativ til ADSL, Internett i områder uten dekning, Internett på hytta, Økonomisk støtte til Internett, Tooway Satelitt Bredbånd, Bredbånd Norge, Bredband via parabol, Internett via parabol, Satellitt internett.