NO
Hjem > Slik fungerer Internett via satellitt > Internett på hytta

Internett på hytta

Internett-tilgang på hytta

 

Hytter ligger ofte langt unna byer og større tettsteder, noe som gjør tilgang til bredbånd til et virkelig problem. Nå finnes det en løsning på dette gjennom satellitt-Internett.

 

Mange nordmenn eier i dag hytte. Mange av disse befinner seg i grisgrendte strøk, ved kysten eller på fjellet. Men man må ofre noe for den freden og roen man får på hytta – kjøre lange strekninger og bevege seg langt bort fra byer og større tettsteder og hovedtransportruter. Selv om dette kan være en pris som er verdt å betale, betyr det også ofte at hyttene er “avskåret” fra omverdenen, ettersom mange av disse områdene ikke har fått utbygd tradisjonelt bredbånd, og i alle fall ikke fiberoptisk bredbånd.

Selv om det er viktig å være på nett også når man slapper av på hytta, er virkeligheten en annen. Det er ofte umulig å få tilgang til raskt Internett på disse stedene.

 

Nå finnes det en løsning på dette problemet.

Det dreier seg faktisk om en løsning som allerede er svært utbredt innen abonnementsbaserte TV-tjenester, nemlig satellitteknologi.

Satellitt-Internett har imidlertid en viktig fordel fremfor satellittbaserte TV-tjenester: Satellittkommunikasjonen er toveis. Denne toveiskommunikasjonen gjør at brukerne kan sende søke- og navigasjonsspørringer og sende data (for eksempel e-post, feriebilder og data til fjernstyrte elektroniske apparater i hjemmet).

Høyhastighets satellitt-Internett garanterer deg også en stabil tilkobling av høy kvalitet med høy båndbredde i begge retninger, både innkommende (fra Internett til hytta) og utgående (fra hytta til Internett). Denne garantien gjelder uavhengig av beliggenhet. Det vil si at du får samme hastighet i hele området som er dekket av satellitten.

Hvis du for eksempel er interessert i å få Internett-tilgang på fjellet, er satellitt-Internett et opplagt valg.

 

Internett-tilgang på hytta

Satellitteknologien tilbyr en enkel, effektiv og pålitelig måte for tilkobling til Internett på fjellet, i områder uten tilgang til den tradisjonelle bakkebaserte bredbåndsinfrastrukturen, eller der en slik infrastruktur ikke gir høy nok hastighet til vanlig bruk.

 

Fortsatt har ikke hele Norge bredbåndsdekning (for eksempel ADSL-bredbånd). Nå kan du likevel få Internett med virkelig høy hastighet på hytta.

Ved å installere en parabolantenne og et modem kan du få tilgang til Internett uansett hvor du befinner deg. Det betyr også at tenåringene ikke kommer til å ha noe problem med å bli med på hytta, ettersom de fortsatt kan holde kontakten med omverdenen.

Mer informasjon

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du se Tooway-videoene, og også en kundeanmeldelse presentert av Mac Lesggy..

En løsning fra Eutelsat

RASKT

Satellittbredbånd rett hjem til deg

FOR ALLE

Fleksible priser for enhver lommebok

OVERALT

Tilgjengelig overalt i Norge, uansett hvor du bor

Enkelt

Du trenger bare å koble satellittmodemet til datamaskinen!

Slik fungerer Internett via satellitt, Bredbånd via satellitt, Et alternativ til ADSL, Internett i områder uten dekning, Internett på hytta, Økonomisk støtte til Internett, Tooway Satelitt Bredbånd, Bredbånd Norge, Bredband via parabol, Internett via parabol, Satellitt internett.