NO
Hjem > Internett via parabol

Internett via parabol

Det er mulig å få bredbånd via satelitt og internett via parabol. Du kan benytte samme parabol for internettrafikken som du anvender for din satelitt TV. Fordelene med internett via parabol er blant annet at data sendes og mottas i luftrommet uten behov for bakkenett. Med en DSL funksjon kan det oppstå problemer med tilgangen og kvaliteten, men med internett via parabol går du ikke glipp av en eneste epost uansett hvor du måtte befinne deg. Samtidig er hastigheten høy og det går raskt å laste ned det du måtte trenge til en hver tid. Et raskt voksende marked har tvunget prisene ned for internett via parabol som er både pålitelig og gir raske forbindelser. Direkte forbindelse til en satelitt, uten ledninger!

Slik fungerer internett via parabol

Med internett via parabol har du dekning i alle landets hjørner. Via en parabolantenne sendes utgående signaler direkte til en satelitt. Deretter blir de mottatt av din nettleverandør som igjen videresender signalene til mottakeren. Denne nettilgangen benytter seg av et såkalt KA-bånd som har smale stråler og resirkulerbare frekvenser. Opp- og nedlastning foregår samtidig og gir et toveis-signalsystem som gir høy hastighet og pålitelighet uansett hvor du befinner deg. Dagens satelitter er av GEO-typen og sender ut informasjon i form av stråler til flere steder samtidig. Dette er en forbedring fra tidligere satelittsystemer fordi det øker effektiviteten, samtidig kan flere brukere koble seg opp til samme system.

Tooway

Tooway er leverandører av ulike bredbåndsløsninger via satelitt og parabol over hele landet. KA-satelitten ble lansert i slutten av 2010 og brukes til å sende og motta data. Det beste er at det ikke behøves noen eksisterende telefonlinje med denne løsningen. Tooway har også tatt hensyn til helseaspektet for bruk av satelitter til internett. Ifølge International Commission for the Protection against Non-Ionizing Radiation (ICNIRP) er signalene fra KA-båndet ikke helseskadelige.

En løsning fra Eutelsat

RASKT

Satellittbredbånd rett hjem til deg

FOR ALLE

Fleksible priser for enhver lommebok

OVERALT

Tilgjengelig overalt i Norge, uansett hvor du bor

Enkelt

Du trenger bare å koble satellittmodemet til datamaskinen!

Slik fungerer Internett via satellitt, Bredbånd via satellitt, Et alternativ til ADSL, Internett i områder uten dekning, Internett på hytta, Økonomisk støtte til Internett, Tooway Satelitt Bredbånd, Bredbånd Norge, Bredband via parabol, Internett via parabol, Satellitt internett.