NO
Hjem > Informasjon om pakkene > tooway 25

tooway, bredbånd tilgjengelig overalt

Tooway 25

Bredbåndstilkobling hele døgnet
til alt du trenger

Tooway 25

25 GB per måned
UBEGRENSET BRUK OM NATTEN

Passer for familier med barn som ofte er tilkoblet eller hvis du ønsker å ha best mulig bredbåndstilkobling i hele huset ...
Med tooway 25 får du tilgang til satellittbredbånd hele døgnet.

Forbrukskalkulator


Bredbånd overalt
til hele familien

Handle på Internett

Se på filmer

Last ned dokumenter raskt

Ring over VoIP-nettverk


*Anbefalt utsalgspris uten leie eller kjøp av tooway-sett. Se tilbudets vilkår.
Tooway 25

Få tilgang til satellittbredbånd med
tooway-settet og en pakke som er tilpasset ditt behov.

Tooway-settet har den beste utstyrsløsningen med:
• bredbånd med opptil 22 Mbit/s ned og opptil 6 Mbit/s opp
• en liten parabolantenne
• modem
Du kan leie eller kjøpe tooway-settet. Det blir levert hjem til deg, og du kan installere det selv eller få arbeidet utført av en montør.

25 GB data
per måned

Bredbånd med opptil
22 Mbit/s ned
6 Mbit/s opp

Internett tilgjengelig overalt

Julie, Thomas og datteren Aline, 16 år gammel, fra Berkåk i Sør-Trøndelag

Positivt med tanke på utdannelse

“Det er ikke alltid like enkelt å bo utenfor tettbebygd strøk. Vi må for eksempel kjøre datteren vår til skolen hver dag, omtrent 15 km unna. Det er få gøye ting for barna å finne på her og ikke mange muligheter for dem til å lære noe nytt og vokse. Derfor var det å få Internett gjennom Tooway en virkelig døråpner til verden og svært positivt med tanke på de unges utdannelse. Her om dagen fikk datteren vår svært god karakter på en kunstpresentasjon. Hun hadde nemlig kunnet besøke flere museer i Frankrike, Italia og USA virtuelt på nettet. Hun har også nesten daglig kontakt med en tysk venn i Berlin, som skal komme og besøke oss i sommer. Mannen min og jeg prøver derfor å lære oss litt tysk på Internett og har funnet et veldig bra nettsted som tilbyr tyskkurs. Internett er fremtiden og nøkkelen til kunnskap. Jeg tror ikke noen klarer seg uten i dag.”.

Se tooways videoer: Anmeldelser, veiledninger, råd, teknikker, teknologi og ekspertråd og mer.

Tooway er bredbåndsløsningen fra EUTELSAT,
det ledende selskapet i Europa innen satellittkommunikasjon
og tredje største operatøren i verden.


Lik og del

Normal hastighet
Normal hastighet ned: opptil 22 Mbit/s, normal hastighet opp: opptil 6 Mbit/s.
Maksimal hastighet i megabit per sekund. Denne hastigheten kan variere på ulike tidspunkt, og være lavere i perioder med stor trafikk på nettverket.

Månedlig datamengde
Månedlig datamengde: opptil 25 GB.
Datamengden som er inkludert i det månedlige abonnementet, uttrykt i gigabyte (opp og ned).

tooway-sett
Du trenger et tilkoblingssett med støtte for Eutelsat KA-SAT 9° øst for å benytte denne tjenesten. Satellittsettet kan kjøpes eller leies i abonnementsperioden. Ved leie forblir utstyret Eutelsats eiendom.

Betaling
Se vilkårene fra våre godkjente forhandlere.

VOIP-telefoni
Våre godkjente forhandlere kan tilby VoIP-telefontjenester (Voice over Internet Protocol) med tooway-tilkobling. Priser finner du under de ulike forhandlernes vilkår.

Priser
Priser er inkludert MVA, med mindre annet er oppgitt. Du kan velge den tooway-tjenesten som er best tilpasset dine behov gjennom vårt nettverk av godkjente forhandlere. Prisene på dette webområdet er basert på regelmessig overvåking av markedsprisene, og fastsettes av den enkelte forhandleren. Hvis du ønsker nøyaktige priser, kan du ta kontakt med kundeservice på tooways webområde (hvis tilgjengelig) eller en lokal leverandør (leverandørlisten finner du på siden "Våre forhandlere").

Redusert hastighet
Når du har nådd den datamengden (GB) som er inkludert i abonnementet (totalt opp + ned), reduseres hastigheten til 64 kbit/s ned og 64 kbit/s opp frem til abonnementets fornyelsesdato, uten at tilkoblingen blir brutt.

Grense for data opp
Over 5 GB data opp er maksimal datahastighet opp 3 Mbit/s.

Nattsone
Fra midnatt til 06.00 (lokal tid) benyttes ikke datamengden i tooway-pakken.

Nettverksstyring
Trafikkstyring benyttes for å forhindre at enkeltbrukere opptar en uforholdsmessig stor andel av de tilgjengelige nettverksressursene, og for å gi alle abonnenter en rettferdig andel av nettverkskapasiteten. Noen ganger benyttes disse tiltakene kun når nettverket er belastet, og andre ganger mer generelt. I slike tilfeller rammer trafikkstyringen i første omgang abonnenter som allerede har brukt mer enn 50 % av abonnementets datamengde (f.eks. 12,5 GB), slik at trafikken i minst mulig grad svekker brukeropplevelsen.

En løsning fra Eutelsat

RASKT

Satellittbredbånd rett hjem til deg

FOR ALLE

Fleksible priser for enhver lommebok

OVERALT

Tilgjengelig overalt i Norge, uansett hvor du bor

Enkelt

Du trenger bare å koble satellittmodemet til datamaskinen!

Slik fungerer Internett via satellitt, Bredbånd via satellitt, Et alternativ til ADSL, Internett i områder uten dekning, Internett på hytta, Økonomisk støtte til Internett, Tooway Satelitt Bredbånd, Bredbånd Norge, Bredband via parabol, Internett via parabol, Satellitt internett.