NO
Hjem > Informasjon om pakkene > tooway 10

tooway, bredbånd tilgjengelig overalt

Tooway 10

Raskt, pålitelig,
rimelig Internett

Tooway 10

10 GB per måned

tooway 10 passer for deg som ikke har stor familie. Finn ut mer om den raskeste og rimeligste satellittbredbåndsløsningen for dine daglige gjøremål på Internett.

Forbrukskalkulator


Rimelig
bredbånd

Benytt sosiale nettverk

Del bilder

Lytt til musikk på Internett

Ring over VoIP-nettverk


*Anbefalt utsalgspris uten leie eller kjøp av tooway-sett. Se tilbudets vilkår.
Tooway 10

Få tilgang til satellittbredbånd med
tooway-settet og en pakke som er tilpasset ditt behov.

Tooway-settet har den beste utstyrsløsningen med:
• bredbånd med opptil 22 Mbit/s ned og opptil 6 Mbit/s opp
• en liten parabolantenne
• modem
Du kan leie eller kjøpe tooway-settet. Det blir levert hjem til deg, og du kan installere det selv eller få arbeidet utført av en montør.

10 GB data
per måned

Bredbånd med opptil
22 Mbit/s ned
6 Mbit/s opp

Internett tilgjengelig overalt

Stine, 34 år, har nettopp bosatt seg i Skedsmo, omtrent 18 km utenfor Oslo, elsker å være fri

Tar og sparer tid

“Jeg er egentlig ikke avhengig av Internett. Jeg forlot byen med det høye tempoet og “alltid tilgjengelig”-jobben jeg hadde i finanssektoren for å slå meg ned på landet og finne tilbake til røttene mine. Nå ønsker jeg å fokusere på alt som er menneskelig, og å dyrke varige vennskap i stedet for å opparbeide meg “venner” på sosiale nettverk. Jeg bruker Internett, nærmere bestemt Tooways 25-abonnement, for å spare tid og få unna mine månedlige innkjøp, bestille reiser og finne turstier i området der jeg bor. Jeg velger hvor jeg vil gå, og hvis jeg finner noe interessant, kan jeg undersøke det nærmere.”

 .

Se tooways videoer: Anmeldelser, veiledninger, råd, teknikker, teknologi og ekspertråd og mer.

Tooway er bredbåndsløsningen fra EUTELSAT,
det ledende selskapet i Europa innen satellittkommunikasjon
og tredje største operatøren i verden.


Lik og del

Normal hastighet
Normal hastighet ned: opptil 22 Mbit/s, normal hastighet opp: opptil 6 Mbit/s.
Maksimal hastighet i megabit per sekund. Denne hastigheten kan variere på ulike tidspunkt, og være lavere i perioder med stor trafikk på nettverket.

Månedlig datamengde
Månedlig datamengde: opptil 10 GB.
Datamengden som er inkludert i det månedlige abonnementet, uttrykt i gigabyte (opp og ned).

tooway-sett
Du trenger et tilkoblingssett med støtte for Eutelsat KA-SAT 9° øst for å benytte denne tjenesten. Satellittsettet kan kjøpes eller leies i abonnementsperioden. Ved leie forblir utstyret Eutelsats eiendom.

Betaling
Se vilkårene fra våre godkjente forhandlere.

VOIP-telefoni
Våre godkjente forhandlere kan tilby VoIP-telefontjenester (Voice over Internet Protocol) med tooway-tilkobling. Priser finner du under de ulike forhandlernes vilkår.

Priser
Priser er inkludert MVA, med mindre annet er oppgitt. Du kan velge den tooway-tjenesten som er best tilpasset dine behov gjennom vårt nettverk av godkjente forhandlere. Prisene på dette webområdet er basert på regelmessig overvåking av markedsprisene, og fastsettes av den enkelte forhandleren. Hvis du ønsker nøyaktige priser, kan du ta kontakt med kundeservice på tooways webområde (hvis tilgjengelig) eller en lokal leverandør (leverandørlisten finner du på siden "Våre forhandlere").

Redusert hastighet
Når du har nådd den datamengden (GB) som er inkludert i abonnementet (totalt opp + ned), reduseres hastigheten til 64 kbit/s ned og 64 kbit/s opp frem til abonnementets fornyelsesdato, uten at tilkoblingen blir brutt.

Grense for data opp
Over 2 GB data opp er maksimal datahastighet opp 3 Mbit/s

Nettverksstyring
Trafikkstyring benyttes for å forhindre at enkeltbrukere opptar en uforholdsmessig stor andel av de tilgjengelige nettverksressursene, og for å gi alle abonnenter en rettferdig andel av nettverkskapasiteten. Noen ganger benyttes disse tiltakene kun når nettverket er belastet, og andre ganger mer generelt. I slike tilfeller rammer trafikkstyringen i første omgang abonnenter som allerede har brukt mer enn 50 % av abonnementets datamengde (f.eks. 5 GB), slik at trafikken i minst mulig grad svekker brukeropplevelsen.

En løsning fra Eutelsat

RASKT

Satellittbredbånd rett hjem til deg

FOR ALLE

Fleksible priser for enhver lommebok

OVERALT

Tilgjengelig overalt i Norge, uansett hvor du bor

Enkelt

Du trenger bare å koble satellittmodemet til datamaskinen!

Slik fungerer Internett via satellitt, Bredbånd via satellitt, Et alternativ til ADSL, Internett i områder uten dekning, Internett på hytta, Økonomisk støtte til Internett, Tooway Satelitt Bredbånd, Bredbånd Norge, Bredband via parabol, Internett via parabol, Satellitt internett.