NO
Hjem > Informasjon om pakkene > Kundeerfaringer > Stine, 34 år, har nettopp bosatt seg i Skedsmo, omtrent 18 km utenfor Oslo, elsker...

Tooway

Pakkene for deg

Stine, 34 år, har nettopp bosatt seg i Skedsmo, omtrent 18 km utenfor Oslo, elsker å være fri Skedsmo

Tar og sparer tid

“Jeg er egentlig ikke avhengig av Internett. Jeg forlot byen med det høye tempoet og “alltid tilgjengelig”-jobben jeg hadde i finanssektoren for å slå meg ned på landet og finne tilbake til røttene mine. Nå ønsker jeg å fokusere på alt som er menneskelig, og å dyrke varige vennskap i stedet for å opparbeide meg “venner” på sosiale nettverk. Jeg bruker Internett, nærmere bestemt Tooways 25-abonnement, for å spare tid og få unna mine månedlige innkjøp, bestille reiser og finne turstier i området der jeg bor. Jeg velger hvor jeg vil gå, og hvis jeg finner noe interessant, kan jeg undersøke det nærmere.”

 .

Visste du dette?

Det fantes nesten 650 millioner nettsteder på Internett i 2012

Finn ut mer om pakkene
Se alle anmeldelsene

Nå kan du få bredbånd via satellitt hjemme

En løsning fra Eutelsat

RASKT

Satellittbredbånd rett hjem til deg

FOR ALLE

Fleksible priser for enhver lommebok

OVERALT

Tilgjengelig overalt i Norge, uansett hvor du bor

Enkelt

Du trenger bare å koble satellittmodemet til datamaskinen!

Slik fungerer Internett via satellitt, Bredbånd via satellitt, Et alternativ til ADSL, Internett i områder uten dekning, Internett på hytta, Økonomisk støtte til Internett, Tooway Satelitt Bredbånd, Bredbånd Norge, Bredband via parabol, Internett via parabol, Satellitt internett.