NO
Hjem > Bunntekst > Om oss

Om oss

Eutelsat Communications (Euronext Paris: ETL, ISIN-nummer: FR0010221234) er en av de tre største operatørene i verden når det gjelder avkastning. Selskapet har 31 satellitter som tilbyr dekning i Europa, Midtøsten, Afrika og Asia og i større områder i Asia og Stillehavet og Amerika.

Per 31. mars 2013 overførte og kringkastet Eutelsat 4600 TV-kanaler til mer enn 200 millioner hjem i Europa, Midtøsten og Afrika. Eutelsat-flåten overfører en lang rekke stasjonære og mobile tjenester for høyhastighets telekommunikasjon og kringkaster data for profesjonelle videonettverk og bedriftsnettverk.

Eutelsat Broadband, en enhet i Eutelsat, bruker Ka-sambandsressursene til KA-SAT-satellitten, den første satellitten i Europa med flere stråler og med stor kapasitet.

Denne satellitten gjør at privatpersoner, bedrifter og statlige organisasjoner på mindre tilgjengelige eller helt utilgjengelige steder kan koble seg til Internett via satellitt, overalt i Europa og i større områder i Middelhavslandene. Eutelsat har hovedkontor i Paris og har 750 ansatte fra 30 land når man regner med datterselskapene..

En løsning fra Eutelsat

RASKT

Satellittbredbånd rett hjem til deg

FOR ALLE

Fleksible priser for enhver lommebok

OVERALT

Tilgjengelig overalt i Norge, uansett hvor du bor

Enkelt

Du trenger bare å koble satellittmodemet til datamaskinen!

Slik fungerer Internett via satellitt, Bredbånd via satellitt, Et alternativ til ADSL, Internett i områder uten dekning, Internett på hytta, Økonomisk støtte til Internett, Tooway Satelitt Bredbånd, Bredbånd Norge, Bredband via parabol, Internett via parabol, Satellitt internett.