NO
Hjem > Få opptil 100 GB pr. måned med bredbånd via parabol

Få opptil 100 GB pr. måned med bredbånd via parabol

Internett har forandret hverdagen for oss alle. Uten internettilgang er det i dag nærmest umulig å organisere livene våre. Vi styrer økonomien vår på nettbanken, samt holder oss ajour med skole og jobb på nett. Med brebånd via parabol kan vi nå få stabil og pålitelig internettilgang med høy hastighet, uansett hvor vi bor eller befinner oss. Dette gjør det mulig for oss å bli boende akkurat der vi liker oss aller best. Den tiden er over da svake signaler kom og gikk som de selv ville. Denne formen for internett gjør oss samtidig 100 % mobile. Vi nordmenn elsker den vakre og ville naturen vår, med bredbånd via parabol kan vi få 100 GB pr. måned over absolutt hele landet.

Nye satellitter finner oss over alt hvor vi trenger det

Norge er det landet i Europa med færrest innbyggere pr. km2. Samtidig er vi et folkeslag som liker å oppsøke villmark og hav. Dyktige ingeniører har tatt denne utfordringen og gitt oss en ny generasjon satellitter. KA-SAT- satellitten sender stråler med en radius på hele 125 km. Hele Norge dekkes av 8 slike stråler. Strålene både sender og mottar dataene våre. Nye, høyfrekvensbånd, gir oss dermed internettilgang med samme kapasitet som det tradisjonelle bakkenettverket. Med en parabolantenne og et modem kan vi nå ta oss av viktig arbeid og følge med på nyhetene, fra hele landet. KA-SAT er utviklet med trådløst høykapasitets-bredbånd for øyet. Bredbånd via parabol gir oss dermed den mobiliteten og friheten vi setter så stor pris på.

Tooway tilbyr bredbånd via parabol. Vi har utviklet en rekke pakketilbud som gir deg det du trenger for den prisen du ønsker. Finn det tilbudet som dekker ditt behov, trenger du hjelp vil Tooway sende profesjonelle montører. Med Tooway vil du alltid kunne være on-line.

En løsning fra Eutelsat

RASKT

Satellittbredbånd rett hjem til deg

FOR ALLE

Fleksible priser for enhver lommebok

OVERALT

Tilgjengelig overalt i Norge, uansett hvor du bor

Enkelt

Du trenger bare å koble satellittmodemet til datamaskinen!

Slik fungerer Internett via satellitt, Bredbånd via satellitt, Et alternativ til ADSL, Internett i områder uten dekning, Internett på hytta, Økonomisk støtte til Internett, Tooway Satelitt Bredbånd, Bredbånd Norge, Bredband via parabol, Internett via parabol, Satellitt internett.