NO
Hjem > Råd fra kundene våre

Alle kommentarer

om tooway

tooway 2 | tooway 10 | tooway 25 | tooway extra

Alice: "Helt utrolig!"

- 8 /10

Helt ærlig trodde jeg ikke det var mulig å få tilgang til Internett, siden jeg bor i en dal med høye fjell som blokkerer signalene. Men Tooway fungerer! Jeg er superfornøyd!

17/07/2013

Gégé: "Få en fagmann til å montere antennen"

- 7 /10

Jeg er svært fornøyd med Tooway-abonnementet mitt, men jeg vil anbefale at du får en fagmann til å montere antennen, siden det er ganske komplisert å stille den inn mot satellitten.

25/12/2012

Fred64: "Virkelig høy hastighet"

- 9 /10

Jeg valgte extra-pakken for å sikre at jeg fikk høy hastighet, og jeg er veldig fornøyd. Nedlastingstidene som Tooway markedsfører seg med, stemmer bra. Bortsett fra at det tar lenger tid å laste ned filmer i helgene enn i ukedagene.

03/07/2013

Jean François: "Antennen er veldig diskret"

- 8 /10

Jeg hadde trodd at antennen skulle være en svær, stygg ting på siden av huset, men den er faktisk veldig diskret. Og forbindelsen er bra. Glimrende! Takk, Tooway!

25/04/2013

Loulou35: "Jeg får svar på alt jeg spør om"

- 9 /10

Siden Tooway ikke er noe godt kjent merke, stilte jeg forhandleren en hel del spørsmål. Jeg ville sjekke om de visste hva de drev med, og om de var profesjonelle. Jeg fikk klare og ærlige svar. De overdriver ikke når det gjelder produktene, og det er bra. Jeg har foreløpig valgt L-pakken og synes den fungerer ganske bra. Supert.

17/05/2013

Claire: "Vi kan alle være på Internett samtidig"

- 8 /10

Dette er mye bedre enn det trådløse nettet vi hadde før. Vi er fem i huset, og alle kan bruke Internett samtidig uten problemer, avbrytelser og uten at det går noe tregere. Jeg tror jeg også kommer til å installere Triple Play.

29/06/2013

Zaza 22: "Mitt hemmelige våpen"

- 6 /10

Vennene mine ser på meg som "den digitale mammaen" i nabolaget vårt, men alt jeg gjør er å bruke Internett til å håndtere daglige familiegjøremål! Og jeg fant en virkelig rask løsning med Tooway, et ekte hemmelig våpen for å være den raskeste ...

04/07/2013

Karim: "Endelig høy hastighet!"

- 7 /10

Jeg bor i Normandie i Frankrike, i en by der Tooway gir meg god Internett-forbindelse! Jeg har ikke alltid samme hastighet. Det avhenger av når jeg kobler meg til, men det er raskt, og noen ganger veldig raskt!

12/07/2013

Jeg brukte tiden

- 10 /10

Jeg brukte tiden for å finne satellitt ka-sat, jeg lastet ned en app til ipad for å sjekke hvordan skal plassere i grader,

PS. det jeg vet at å spille via internett er praktisk slettes ikke, og jeg tror trekker uforhold mye databruk, og man skal ikke laste ned spill som har større en 10 GB.

Jeg vil si, ikke sløse bort datakvote!!!!!!!

18/07/2014

- 0 /10

//

Skriv en kommentar

En løsning fra Eutelsat

RASKT

Satellittbredbånd rett hjem til deg

FOR ALLE

Fleksible priser for enhver lommebok

OVERALT

Tilgjengelig overalt i Norge, uansett hvor du bor

Enkelt

Du trenger bare å koble satellittmodemet til datamaskinen!

Slik fungerer Internett via satellitt, Bredbånd via satellitt, Et alternativ til ADSL, Internett i områder uten dekning, Internett på hytta, Økonomisk støtte til Internett, Tooway Satelitt Bredbånd, Bredbånd Norge, Bredband via parabol, Internett via parabol, Satellitt internett.